GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

Philips AVENT Soothie 3+ mdr. Silikone Sutter - 2 stk.

Philips Avent

Nyt produkt

124,00 DKK

inkl. moms

Soothie-sutten fra 3+ mdr - stærkere suttedel

Denne Soothie model er lavet med en stærkere suttedel, til babyer som er blevet større og stærkere.
Forskellen på størrelse 0-3 mdr. og 3+ mdr. er primært tykkelsen på silikonen i suttedelen, som barnet vokser og bliver større bliver de også stærkere, og det kræver en mere modstandsdygtig sut.
Suttedelen vejer derfor mere i denne model (str. 3+), og de mindste børn vil afvise sutten, fordi den er for tung.

Vi anbefaler denne sut til ca. 6 mdr. alderen, hvorefter der bør kigges efter en sut som er mere tandvenlig, og skånsom overfor huden omkring munden.

Philips Avent soothie inkluderer:

 • 2 stk. sutter
Philips AVENT Soothie særlige karakteristika:
 • Designet til at understøtte spædbarnets naturlige udvikling
 • Sælges i 2-pak
 • Model: ortodontisk og rund
 • Producent: Philips AVENT
 • Alder: 3+ mdr.
 • Længde: 27 mm
 • Type: Rund, helstøbt sut
 • Materiale: Medicinsk Silikone
 • 100 % fri for BPA, PVC og phthalater
 • Godkendelse: EN 1400

Runde sutter

Runde sutter er en klassisk suttetype med rundt, udadvendt skjold og en rund / kirsebærformet suttedel.

Nogle børn foretrækker den runde sut frem for andre modeller. Dette skyldes, at formen på den runde sut minder mere om et bryst, og at de runde sutter derfor stimulerer sutterefleksen bedre. Da formen virker meget naturlig at sutte på, giver den runde sut også en rigtig god følelse af tryghed og trøst, når barnet har behov for dette.

En anden fordel ved de klassiske, runde sutter er, at mange børn har let ved at holde sutten i munden. Derfor er runde sutter ofte velegnede, hvis sutten igen og igen ’smutter ud’ af munden på dit barn.

Det udadvendte skjold sørger for en virkelig god luftventilation af huden, hvilket mindsker hudirritation markant.

Philips Avent

Målet bag Philips AVENTs produkter er, at skabe de bedste produkter i verden. For at opfylde dette mål skal produkterne ikke blot være af høj kvalitet, de skal gøre det nemt, enkelt og sikkert at få et sundere helbred. Derfor er Philips AVENT inspireret af naturen, og denne inspiration bruges til at udvikle innovative løsninger som fremmer dit barns velvære.

SundeSutter forhandler en række lækre produkter fra Philips AVENT i vores shop. Vi tilbyder selvfølgelig de populære sutter og tilbehør til sutter. Derudover kan du bl.a. finde Philips AVENT’s innovative antikolik-sutteflasker, brystpumper, drikkekopper, opbevaringsbægre og meget mere.

Medicinsk Silikone

Medicinsk silikone – uden skadelige tilsætningsstoffer

Medicinsk silikone er den reneste silikonetype på markedet.

Silikone er et kemisk fremstillet produkt, og det er derfor uden skadelige tilsætningsstoffer. Silikone er det mest allergivenlige materiale på markedet.  Fælles for alle silikonesutter er, at de er  gennemsigtige og lidt hårdere end latex.

Fordelen ved sutter med silikonenippel er, at de er utroligt lette at rengøre og holde fri for bakterier. Silikone er et glat materiale, som ikke klistrer, derfor tiltrækker det ikke unødigt snavs. Det er desuden et yderst varmebestandigt materiale, og du kan sterilisere/skolde sutterne igen og igen og igen, uden at silikonen tager skade.

Silikone er et særdeles velegnet materiale til spædbørn, da immunsystemet endnu ikke er fuldt udviklet, og det derfor er særligt vigtigt at holde en høj hygiejne.

Kunder, der købte denne vare, købte også