GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

Nip Latex str. 1 Anatomiske Sutter - 1 stk.

Nip

Nyt produkt

Skriv navn på sutten

loader

25,00 DKK

inkl. moms

Nip anatomisk naturgummi sut i str. 1 til børn i alderen 0-6 mdr.

Naturgummi eller latex som den også kaldes fortrækkes af mange børn pga. den bløde og elastiske egenskab, som minder barnet om moderens bryst.

Fordelen ved at tilbyde barnet silikone- sutter er, at silikone tåler varmere temperaturgrader og dermed er renere.

Naturgummi er et naturligt materiale og elastisk. Det minder mere om moderens bryst og ofte derfor foretrækker mange børn denne. Vær blot mere omhyggelig med naturgummi sutter, skift lidt oftere og opbevar sutterne et sted som er mørkt og tørt.

Den anatomisk form reducerer trykket imod gane, kæbe og tandkødet.

Gratis! Du har mulighed at tilføje en valgfri tekst eller barnets navn på sutten.

Denne sut er beregnet til babyer i alderen 0-6 mdr.

Mængerabatten kan kombineres på tværs af Nip 1 stk. sutter. Vi anbefaler at kombinere med Nip latex sutter med logo i str. 1. Læs og køb her:

Nip sutter med logo i str.1 latexNip sutter med Logo i str.1 latex

Nip sut med navn inkluderer:

 • 1 stk. sut
 • 1 stk. gratis indgravering
Nip sut med navn karakteristika:
 • Anatomisk korrekt form, der minimerer presset mod gane, gummer og kæbe
 • Model: Anatomisk
 • Producent: Nip
 • Alder: 0-6 mdr.
 • Længde: 23 mm.
 • Type: Anatomisk
 • Suttedel materiale: Latex
 • Skjold: Anatomisk skjold
 • 100 % fri for BPA, PVC og phthalater
 • Godkendelse: EN 1400 
 • Sut med navn

Anatomisk form

De anatomiske sutter er designet til at give barnet en behagelig fornemmelse og kan bruges lige fra fødslen og i hele sutteperioden. De er udformet, så de spejler mundens form. Derved reduceres trykket på kæbe, gane og tænder/tandkød betydeligt. Denne form minimerer risikoen for et skævt bid eller tandstilling senere i barnets liv.

Skjoldet er let buet, så det følger ansigtets form for en jævn fordeling af presset. Der er lufthuller i skjoldet, hvilket sikrer, at huden omkring munden kan blive ventileret, og derved undgå at blive for irriteret. Desuden er de alle forsynet med et lille håndtag, der gør det nemt for barnet selv at tage den ind og ud af munden.

Nip

Made in Germany - Tysk kvalitet når det er bedst.

Nip bliver produceret af firmaet Nürnberg Gummi Babyartikel GmbH & Co. Firmaet er en familieejet virksomhed, som har lavet sutter igennem 4 generationer.

Siden 1932 har firmaet specialiseret sig i sutteproduktion, og for dem er "Made in Germany" et løfte til deres kunder om en kompromiløs kvalitet i alle deres produkter.

Nip er skræddersyet til at tage hensyn til barnets individuelle behov, og støtter en sund og naturlig udvikling.

Latex / Naturgummi – Materiale

Latex eller naturgummi, som det også kaldes, er et helt igennem naturligt materiale uden tilsætningsstoffer. Latex/naturgummi stammer fra gummitræet og har en let genkendelig gulbrun farve.

  

Naturgummi - naturen kan variere

Da Latex er et naturligt produkt uden tilsætning af farvestoffer, skal man være opmærksom på, at sutterne kan variere i farven og strukturen. Niplen vil derfor ofte ikke være ensfarvet og kombineret med, at sutterne er en ventilsut, kan indersiden fremstå uens eller ødelagt, hvilket er helt naturligt og ikke en fejl.

Pga. det naturlige materiale kan sutterne desuden variere fra hinanden, hvor nogle kan være lidt lysere i farven, eller lidt klæbrige at røre ved.

  

Naturgummi - elastisk funktion

Latex er mere elastisk end silikone, og minder mere som moderens bryst end silikone. Derfor accepterer børn lettere en latex sut end en silikone sut. Den elastiske kvalitet gør desuden sutten mere bidfast og derfor mere modstandsdygtigt over for spidse mælketænder, og er derfor et velegnet materiale, til børn, der bider i sutten.

  

Naturgummi - nedbrydes og ældes

Latex er et naturligt produkt som ældes og nedbrydes med tiden, og ved lys- og varmepåvirkninger. Derfor er det vigtigt, at du opbevarer naturgummisutter et mørkt, tørt sted med en jævn temperatur. Derudover skal du være opmærksom på, at naturgummi ændrer sig ved brug, og børn med et kraftigt sug kan udvide sutten til en langt større sut end den oprindeligt var.

Derfor anbefaler vi, at man skifter imellem sutterne, og udskifter latexsutter efter 6 uger.

Når du har gemt din kundetilpassede vare, skal du huske at tilføje den til din kurv.

loader

* obligatoriske felter

Kunder, der købte denne vare, købte også