GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

Mam Perfect sut + clip

MAM

Nyt produkt

110,00 DKK

inkl. moms

Hvem kender ikke det, at man ikke kan finde sutten..?

Her er løsningen! I dette sæt får du nemlig en smart clip fra MAM og en matchende MAM Perfect sut.

Suttekæden, MAM Clip, sikrer at sutten aldrig forsvinder sporløst ud i den blå luft. Med en suttekæde er sutten altid lige ved hånden, idet selve holderen fæstnes i barnets tøj. 

MAM Clip er designet til at være skånsom mod tøjet og clipsen er så let at håndtere at den kan betjenes med kun én hånd.

Suttekæden passer til alle MAM Sutter plus alle sutter med sikkerhedsring. Den monteres på MAM's egne sutter ved at trække gummiringen ud over knoppen på sutten. Skal suttesnoren anvendes til en sut med sikkerhedsring fæstner du den blot i suttens sikkerhedsring vha. den praktiske velcrolukning.

Denne kæde er desuden nem at rengøre, da den blot kan tørres af med en fugtig klud. Materialet er 100% polyester.
 

MAM Perfect - Skånsom og tandvenlig i smukt kvalitetsdesign

MAM Perfect er uden sammenligning den mest tandvenlige sut fra MAM – og en af de suverænt bedste sutter på markedet! Perfect-serien er udviklet i tæt samarbejde med børnetandlæger og specialister i tandregulering. Resultatet er en særdeles skånsom sut, der er designet til at understøtte en naturlig udvikling af barnets gane, kæbe, tænder og gummer.

Forskning på området har vist at halsen på suttedelen har stor betydning for hvor meget pres, der lægges på gummer og kæber, når barnet sutter. Jo tyndere halsen er, desto mindre pres. MAM Perfect er derfor designet med en specialudviklet suttedel, Dentoflex, hvis hals er 60 % tyndere end almindelige sutters. Da suttedelen tillige er fremstillet i MAM’s egen, patenterede silikone, MAM Silk Teat, der er 3 gange blødere end almindelig silikone, er MAM Perfect sutten 4 gange så fleksibel som almindelige sutter. Der er dermed tale om en særdeles tandvenlig sut!

Skjoldet på sutten er ligeledes designet med form og funktion for øje. Formen følger blødt ansigtet, hvorved presset mod gummer fordeles jævnt og skånsomt. Skjoldet er udstyret med store luftkanaler, der sikrer en god ventilation af den sensitive hud i mundregionen.

MAM Perfect leveres i en smart sterilisatorboks.

MAM Perfect sut + clip inkluderer:

 • 1 stk. sut
 • 1 stk. sterilisatorboks
 • 1 stk. clip
MAM Perfect særlige karakteristika:
 • MAM’s mest tandvenlige og skånsomme sut
 • Model: Perfect
 • Producent: MAM
 • Alder: +6 mdr.
 • Længde: 30 mm
 • Type: Symmetrisk
 • Suttedel materiale: Silk Teat Silikone
 • Skjold: Symmetrisk skjold
 • 100 % fri for BPA, PVC og phthalater
 • Godkendelse: EN 1400
 • Sterilisatorboks medfølger
 • Motivsut
MAM Clip Suttekæde særlige karakteristika:
 • Vaskbar suttekæde der kan betjenes med én hånd
 • Model: Clip
 • Producent: MAM
 • Alder: Fra 0 mdr.
 • Anvendelse: Passer til alle sutter fra MAM samt alle sutter med sikkerhedsring
 • 100 % fri for BPA
 • Godkendelse: EN 12586: 2007

Symmetrisk form

Den symmetriske sut er den klassiske sut, som har været benyttet i adskillige år. Den store fordel ved denne sut er, at den altid ligger korrekt i munden, da den ikke kan vendes forkert. De symmetriske sutter – eller sommerfuglesutter, som de også kaldes – er slidstærke og suttedelen minder om en moders bryst. Suttedelen er dråbeformet og symmetrisk i sin form (dvs. smallere i højden end i bredden), hvilket minimerer presset på barnets tænder, gane og kæbe sammenlignet med runde sutter.

Skjoldet buer let, hvorved det ansigtets kontur for at fordele presset fra sutten mest muligt. Det er udstyret med lufthuller, hvilket sikrer, at huden heromkring bliver mindre fugtig, og derved er risikoen for hudirritation på området også mindre.

MAM

MAM er den markedsførende producent af sutter og babyartikler både globalt set og i flere europæiske lande – herunder også i Danmark. Og det er med god grund. Virksomheden har i flere sammenhænge sat nye standarder for opfattelsen af begrebet sut.

Sutterne produceres ud fra en filosofi om, at forældre ikke skal vælge mellem æstetik og funktion. MAM’s sutter er derfor ikke blot nyskabende i deres æstetiske udtryk. Sutterne er udviklet i et samarbejde mellem førende designere, eksperter inden for tandregulering, forskere, tandlæger og – selvfølgelig – forældre. At MAM’s sutter er innovation og design i særklasse understreges af de mange priser, som det østrigske firma har vundet, siden den første sut blev solgt i 1976.

Alle MAM’s sutter er symmetriske i deres form. SundeSutter forhandler flg. modeller af MAM sutter: Air, Original, Original Night, Perfect, Perfect Night, Start. Derudover forhandler vi forskelligt must-have-tilbehør til sutter og antikolik-sutteflasker fra MAM.

MAM Silk Teat / SkinSoft Silikone

MAM Silk Teat / SkinSoft silikone er MAM’s egen, specialudviklede silikone. Denne silikonetype er 3 x blødere end almidelig silikone, og den er derfor mere skånsom, blød og behagelig at sutte på. Overfladen på MAM Silk Teat / SkinSoft er fløjlsblød, smudsafvisende og klistrer ikke, hvilket bidrager til at give dit barn en tryg og naturlig følelse.

Silikone er et holdbart og varmetolerant materiale, som ikke tager skade af de mange steriliseringer, som sutter udsættes for i løbet af deres levetid. Det er særdeles velegnet til spædbørnssutter, da spædbørn endnu ikke har et fuldt udviklet immunsystem og det derfor er særligt vigtigt at sutterne steriliseres hyppigt. 

Kunder, der købte denne vare, købte også