GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

Chicco Physio Soft Silikone str. 1 Sutter - 1 stk.

Chicco

Nyt produkt

60,00 DKK

inkl. moms

Helstøbt sut i medicinsk silikone str. 1

Denne sut er kendt i hele verden for dens gennemtænkte design. Den er lavet af markedets sundeste materiale: medicinsk silikone.

   

Chicco Physio Soft Silikone - Helstøbt medicinsk silikone sut

Chicco Physio Soft silikonesutten er en helstøbt, anatomisk formet sut lavet udelukkende af medicinsk silikone. Silikone er det mest allergivenlige materiale på markedet, og medicinsk silikone er den reneste silikonetype, der findes. Silikonesutter er lette at rengøre qua det glatte materiale og dens evne til at kunne steriliseres igen og igen uden at trætte materialet.

  

Materialet silikone

Silikone er et mere hårdt materiale end det fleksible latex. Denne sut har derimod et markant blødere og fleksibelt skjold end det de fleste andre sutter bliver produceret i.

  

Helstøbt sut - Ingen samlinger

At sutten er helstøbt betyder at der ikke er nogle samlinger, hvor der kan gemme sig bakterier og snavs, hvis man ikke er opmærksom.  

   

Grundlæggende sundhedskrav opfyldt

Sutten har lufthuller i skjoldet. Det er en ventilsut som gør at barnet kan presse luften ud af suttedelen og gøre sutten helt flad.

    
NB! Denne sut er specielt velegnet til nyfødte og for tidligt fødte, som mangler at danne eller kun har få af sine egne antistoffer mod infektioner.

   

Chicco physio soft sut inkludere:

 • 1 stk. sut
Chicco physio soft sut karakteristika:
 • Anatomisk korrekt form, der minimerer presset mod gane, gummer og kæbe
 • Model: Physio soft
 • Producent: Chicco
 • Størrelse: 1
 • Type: Anatomisk
 • Suttedel materiale: Silikone
 • Skjold: Anatomisk skjold
 • 100 % fri for BPA, PVC og phthalater
 • Godkendelse: EN 1400 
 • Helstøbt sut

Anatomisk form

De anatomiske sutter er designet til at give barnet en behagelig fornemmelse og kan bruges lige fra fødslen og i hele sutteperioden. De er udformet, så de spejler mundens form. Derved reduceres trykket på kæbe, gane og tænder/tandkød betydeligt. Denne form minimerer risikoen for et skævt bid eller tandstilling senere i barnets liv.

Skjoldet er let buet, så det følger ansigtets form for en jævn fordeling af presset. Der er lufthuller i skjoldet, hvilket sikrer, at huden omkring munden kan blive ventileret, og derved undgå at blive for irriteret. Desuden er de alle forsynet med et lille håndtag, der gør det nemt for barnet selv at tage den ind og ud af munden.

Chicco

Italiensk kvalitets mærke som blev grundlagt i 1958. Chicco er verdens største producent af gennemtænkte og gennemtestet produkter til de yngste børn fra 0- 3-år.

Alle produkter fra Chicco er udviklet i samarbejde med eksperter, for at sikre ikke alene et sikkert produkt, men også at produktet udvikler og stimulere børn på den mest optimale måde. Derudover tænker de også forældre ind i deres produkter, for glade forældre giver glade børn.

Chicco er kendte for deres innovative tankegang, som gør at deres produkter har en ekstra detalje, som skiller sig ud fra den generelle tendens på markedet.

Medicinsk Silikone

Medicinsk silikone – uden skadelige tilsætningsstoffer

Medicinsk silikone er den reneste silikonetype på markedet.

Silikone er et kemisk fremstillet produkt, og det er derfor uden skadelige tilsætningsstoffer. Silikone er det mest allergivenlige materiale på markedet.  Fælles for alle silikonesutter er, at de er  gennemsigtige og lidt hårdere end latex.

Fordelen ved sutter med silikonenippel er, at de er utroligt lette at rengøre og holde fri for bakterier. Silikone er et glat materiale, som ikke klistrer, derfor tiltrækker det ikke unødigt snavs. Det er desuden et yderst varmebestandigt materiale, og du kan sterilisere/skolde sutterne igen og igen og igen, uden at silikonen tager skade.

Silikone er et særdeles velegnet materiale til spædbørn, da immunsystemet endnu ikke er fuldt udviklet, og det derfor er særligt vigtigt at holde en høj hygiejne.

Kunder, der købte denne vare, købte også