GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

Mam Original Latex 16+ mdr. Sutter - 2 stk.

MAM

Nyt produkt

55,00 DKK

inkl. moms

Den klassiske MAM Original sut fås nu også til 16+ mdr. Sutterne sælges i 2-pak og er dekoreret med søde motiver. 

Suttedelen er fremstillet i MAM´s eget allergivenlige naturgummi (latex), MAM Natur latex, som er et mere elastisk og blødere materiale end silikone. Det er sværere at bide i stykker, hvorfor det er velegnet il børn, der har fået de første tænder. MAM Natur latex er fremstillet i Thailand på MAM´s egen produktion, MAM Thaimed. Det er produceret under økologiske betingelser og socialt ansvarlige forhold. 

MAM Original sutterne er symmetrisk og ortodontisk udformet. De sikrer derfor en jævn fordeling af presset mod tunge, gane og kæber - uanset hvordan sutten vender. Skjoldet har store lufthuller og en nopret inderside, hvilket sikrer en konstant lufttilførsel til huden under sutten og gør den mere skånsom mod barnets sensitive hud omkring munden.

MAM Original sutter inkluderer:

 • 2 stk. sutter
 • 1 stk. sterilisatorboks
MAM Original særlige karakteristika:
 • Model: Original
 • Producent: MAM
 • Alder: +16 mdr.
 • Type: Symmetrisk
 • Suttedel materiale: Mam Natural Latex
 • Skjold: Symmetrisk skjold
 • 100 % fri for BPA, PVC og phthalater
 • Godkendelse: EN 1400
 • Sterilisatorboks medfølger
 • Motivsut

Symmetrisk form

Den symmetriske sut er den klassiske sut, som har været benyttet i adskillige år. Den store fordel ved denne sut er, at den altid ligger korrekt i munden, da den ikke kan vendes forkert. De symmetriske sutter – eller sommerfuglesutter, som de også kaldes – er slidstærke og suttedelen minder om en moders bryst. Suttedelen er dråbeformet og symmetrisk i sin form (dvs. smallere i højden end i bredden), hvilket minimerer presset på barnets tænder, gane og kæbe sammenlignet med runde sutter.

Skjoldet buer let, hvorved det ansigtets kontur for at fordele presset fra sutten mest muligt. Det er udstyret med lufthuller, hvilket sikrer, at huden heromkring bliver mindre fugtig, og derved er risikoen for hudirritation på området også mindre.

MAM

MAM er den markedsførende producent af sutter og babyartikler både globalt set og i flere europæiske lande – herunder også i Danmark. Og det er med god grund. Virksomheden har i flere sammenhænge sat nye standarder for opfattelsen af begrebet sut.

Sutterne produceres ud fra en filosofi om, at forældre ikke skal vælge mellem æstetik og funktion. MAM’s sutter er derfor ikke blot nyskabende i deres æstetiske udtryk. Sutterne er udviklet i et samarbejde mellem førende designere, eksperter inden for tandregulering, forskere, tandlæger og – selvfølgelig – forældre. At MAM’s sutter er innovation og design i særklasse understreges af de mange priser, som det østrigske firma har vundet, siden den første sut blev solgt i 1976.

Alle MAM’s sutter er symmetriske i deres form. SundeSutter forhandler flg. modeller af MAM sutter: Air, Original, Original Night, Perfect, Perfect Night, Start. Derudover forhandler vi forskelligt must-have-tilbehør til sutter og antikolik-sutteflasker fra MAM.

MAM Natural Latex

MAM har sin egen produktion af latex, MAM Thaimed, hvor latexen fremstilles under økologiske betingelser og socialt ansvarlige forhold - du kan derfor være sikker på, at latexen overholder samtlige kvalitetsbestemmelser. Natural Latex fra MAM er et ekstra allergivenligt og naturligt produkt, som grundet materialets elasticitet er både blødere og sværere at bide i stykker end silikone.

Latex – eller naturgummi, som det også kaldes – er et helt igennem naturligt materiale uden tilsætningsstoffer. Latex stammer fra gummitræet og har en let genkendelig gulbrun farve. Latex ældes og nedbrydes hurtigere end silikone, bl.a. fordi det ikke tåler varme særlig godt.

Kunder, der købte denne vare, købte også