GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

Mam Pod sutteboks 1 stk.

MAM

Nyt produkt

Mam-Pod-funktionsbillede.jpg
1. Velcro håndtag

Takket været en velcro åbning kan hanken åbnes og lukkes, så den kan sidde fast på en taske, et bælte eller en barnevogn.

2. Funktionelt design
Der er plads til 2 rene sutter, og designet gør at der kan komme luft ind uden at der kommer snavs.

3. Let at anvende
Med lynlåsen er det let at åbne, fylde og lukke suttebeholderen igen.

79,00 DKK

inkl. moms

MAM Pod – Åndbare suttebokse

Sutteboksene fra MAM er designet til at gøre livet som forælder til et suttebarn lidt lettere. Sutteboksen lukkes ved hjælp af en lynlås. Derved opbevares sutterne trygt og sikkert - beskyttet mod snavs, sand og sollys, når de ikke er i brug. Udover at holde styr på dine sutter når I er på tur, er poden også en hygiejnisk løsning til institutionen, hvor ekstra-sutterne ofte er svære at holde rene indtil.

Sutteboksene er åndbare, så du kan lægge dine rengjorte sutter i boksen, uden at der opstår kondens.

Sutteboksen er desuden udstyret med en praktisk velcrohank, som gør det let at fastgøre den til barnevognen eller pusletasken, når I er på tur.

MAM Pod har plads til 2 stk. sutter.

MAM Pod sutteboks inkluderer:

  • 1 stk. sutteboks
MAM Pod sutteboks særlige karakteristika:
  • Praktisk, vaskbar og åndbar sutteboks med velcrohank
  • Model: Pod
  • Producent: MAM
  • Alder: Fra 0 mdr.
  • Anvendelse: Hygiejnisk opbevaring af 2 stk. rene sutter
  • 100 % fri for BPA
  • Godkendelse: EN 71-3

MAM

MAM er den markedsførende producent af sutter og babyartikler både globalt set og i flere europæiske lande – herunder også i Danmark. Og det er med god grund. Virksomheden har i flere sammenhænge sat nye standarder for opfattelsen af begrebet sut.

Sutterne produceres ud fra en filosofi om, at forældre ikke skal vælge mellem æstetik og funktion. MAM’s sutter er derfor ikke blot nyskabende i deres æstetiske udtryk. Sutterne er udviklet i et samarbejde mellem førende designere, eksperter inden for tandregulering, forskere, tandlæger og – selvfølgelig – forældre. At MAM’s sutter er innovation og design i særklasse understreges af de mange priser, som det østrigske firma har vundet, siden den første sut blev solgt i 1976.

Alle MAM’s sutter er symmetriske i deres form. SundeSutter forhandler flg. modeller af MAM sutter: Air, Original, Original Night, Perfect, Perfect Night, Start. Derudover forhandler vi forskelligt must-have-tilbehør til sutter og antikolik-sutteflasker fra MAM.

Kunder, der købte denne vare, købte også