GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

Chicco sutteboks m. dobbeltrum - 1 stk.

Chicco

Nyt produkt


1. Uafhængige suttebokse

Når sutteboksen er adskilt fungere den som 2 uafhængige suttebokse, så man kan vælge at tage kun den ene del med sig.


2. Dobbeltrum
Når sutteboksen er samlet har den en smart funktion, med opdelt rum, så man kan transportere en snavset sut sammen med en steril sut.


3. Enkelt design
Lukket har sutteboksen et enkelt design, med en oval form som begår sig perfekt til pusletasken og til at hænge på barnevognen.

80,00 DKK

inkl. moms

Chicco sutteboks med dobbeltrum - transportere brugte og sterile sutter sammen

Denne smarte sutteboks fra Chicco, er som alle deres produkter gennemtænkte til hverdagen og dens udfordringer.

Ved første øjekast ser sutteboksen meget simpel ud, med dens ovale form. Der er et rum i begge ender som holder sutterne adskilte, og et bånd med en velcro lukning medfølger pakken.

Kigger man nærmere på sutteboksen, kan man se at der er 2 huller til båndet, så man kan sætte det i dem begge eller enkeltvis. På midten kan man se at den ovale form ikke er helstøbt, og man kan med et let skub på den ene havdel hvor man åbner boksen ind til sutterne, kan man skille dem fra hinanden, og man står nu med 2 suttebokse, som begge er forsvarligt lukket. Nu kan man vælge at tage bare den ene halvdel med sig, og lade den anden ligge i pusletasken.

Dette smarte todelt system gør, at man kan starte med at have 2 steriliseret sutter med sig i byen, og senere have 1 som er taget i brug, men som ligger forsvarligt beskyttet for nullermænd i tasken, mens der er en helt ren og steriliseret sut i den anden halvdel.

Endnu et bevis på hvordan Chicco imødekommer både forældrenes og børnenes behov til hverdag og fest, når de er hjemme og når de er ude.

          

Chicco sutteboks m. dobbeltrum inkluderer:

  • 1 stk. sutteboks med dobbeltrum
  • 1 stk. bånd med velcro lukning
Chicco sutteboks m. dobbeltrum særlige karakteristika:
  • Model: Dobbeltrum
  • Producent: Chicco
  • Alder: Fra 0 mdr.
  • Anvendelse: Hygiejnisk opbevaring af sutter i opdelt rum
  • 100 % fri for BPA
  • Godkendelse efter Dir. 2001/95/EC.

Chicco

Italiensk kvalitets mærke som blev grundlagt i 1958. Chicco er verdens største producent af gennemtænkte og gennemtestet produkter til de yngste børn fra 0- 3-år.

Alle produkter fra Chicco er udviklet i samarbejde med eksperter, for at sikre ikke alene et sikkert produkt, men også at produktet udvikler og stimulere børn på den mest optimale måde. Derudover tænker de også forældre ind i deres produkter, for glade forældre giver glade børn.

Chicco er kendte for deres innovative tankegang, som gør at deres produkter har en ekstra detalje, som skiller sig ud fra den generelle tendens på markedet.

Kunder, der købte denne vare, købte også