GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

Mam Clip set suttekæder - 2 stk.

MAM

Nyt produkt

Philips AVENT Clip Suttekæde:
MAM-Clip-varekort (1).jpg1. Fleksibel gummiring
Passer til alle Mam sutterne uden ring. Skub blot ringen over knoppen, så har du styr på sutten.

2. Velcro lukning
Har sutten en gribering, fjernes gummiringen ved velcro lukningen, og lukkes direkte på griberingen på sutten eller evt. en bidering.

3. Nem at påhæfte
Klipsen er ekstra bred og let at fastgøre på barnets tøj med ekstra bred åbning af klipsen gør det nemt at påhæfte på tøjet.

60,00 DKK

inkl. moms

De kendte Mam Clip nu som en 2-pak

MAM Clip sikrer at sutten altid er ved barnets hånd. Mam Clip passer til alle typer sutter både med ug uden ring, og har en praktisk justerbar clips som kan sættes på barnets tøj.

MAM Clip er designet til at være skånsom mod tøjet, og clipsen er så let at håndtere, at den kan betjenes med kun én hånd.Montering af sutten på Mam Clip suttekæden:

  • Sutter uden ring - Suttesnoren monteres på sutter ved at trække gummiringen ud over knoppen på sutten.

  • Sutter med ring - Gummiringen løsnes fra fra suttesnoren, og suttesnoren monteres omkring suttens ring istedenfor vha. den praktiske velcrolukning.

Suttesnoren er nem at rengøre, da den blot kan tørres af med en fugtig klud. Materialet er 100% polyester.
 

MAM Clip Suttekæde inkludere:

  • 2 stk. suttekæde
MAM Clip Suttekæde særlige karakteristika:
  • Vaskbar suttekæde der kan betjenes med én hånd
  • Model: Clip
  • Producent: MAM
  • Alder: Fra 0 mdr.
  • Anvendelse: Passer til alle sutter fra MAM samt alle sutter med sikkerhedsring
  • 100 % fri for BPA
  • Godkendelse: EN 12586: 2007

MAM

MAM er den markedsførende producent af sutter og babyartikler både globalt set og i flere europæiske lande – herunder også i Danmark. Og det er med god grund. Virksomheden har i flere sammenhænge sat nye standarder for opfattelsen af begrebet sut.

Sutterne produceres ud fra en filosofi om, at forældre ikke skal vælge mellem æstetik og funktion. MAM’s sutter er derfor ikke blot nyskabende i deres æstetiske udtryk. Sutterne er udviklet i et samarbejde mellem førende designere, eksperter inden for tandregulering, forskere, tandlæger og – selvfølgelig – forældre. At MAM’s sutter er innovation og design i særklasse understreges af de mange priser, som det østrigske firma har vundet, siden den første sut blev solgt i 1976.

Alle MAM’s sutter er symmetriske i deres form. SundeSutter forhandler flg. modeller af MAM sutter: Air, Original, Original Night, Perfect, Perfect Night, Start. Derudover forhandler vi forskelligt must-have-tilbehør til sutter og antikolik-sutteflasker fra MAM.

Kunder, der købte denne vare, købte også