Garanteret BPA-fri produkter

Fri fragt ved køb over 250 kr

Gratis gravering af sutter

Tommee Tippee Anytime Sut 6-18 mdr. Blue

De flotte motivsutter, Anytime, fra Tommee Tippee findes også i str. 0-6 mdr.
De symmetriske sutter vender altid korrekt i munden, de understøtter den naturlige orale udvikling og er lavet af silikone – et allergivenligt og let materiale. Den silikonetype, der er anvendt, er medicinsk silikone. Medicinsk silikone er den reneste silikonetype, der findes.
Skjoldet følger ansigtets form, hvilket sikrer en så god pasform som muligt. Det er lavet af polypropylen (PP) og der er lufthuller på begge sider af, så huden omkring munden bliver godt ventileret. Skjoldet har fine motiver.
Suttedelens form: Symmetrisk
Materiale: Medicinsk Silikone, Silikone
Aldersgruppe: 6+ mdr
Størrelse: 2
Antal: 2
Tommee Tippee

Gør hverdagen lidt lettere

Gennem mere end 50 år har det engelske babybrand Tommee Tippee skabt innovative produkter med et simpelt mål: At gøre hverdagen lidt lettere for forældre verden over.
Forældre ved, at der ikke findes noget bedre i verden end en tilpas og tryg baby. Derfor er suttedelen på Tommee Tippees sutter testet og godkendt af babyer. 68 % af babyer accepterer sutten, allerede den første gang de bliver introduceret for den.
Produkter fra Tommee Tippee er fremstillet af de allerbedste materialer til deres produkter, og derfor er suttedelen i deres sutter fx fremstillet af medicinsk silikone, der er den reneste silikonetype på markedet.

69,00 kr. 

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

Varenummer: CTN-FED32-02-03