Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Gratis gravering af sutter

Tommee Tippee Newborn sut 0-2 mdr.

Tommee Tippee Newborn sut 0-2 mrd. - til de helt små

Den fine, neutrale Tommee Tippee Newborn sut fra serien `Closer To Nature´ er beregnet til nyfødte;0-2 mdr.

Den symmetriske sut er lavet af medicinsk silikone, som udover at være yderst allergivenligt er et blødt og behageligt materiale for babyen at sutte på. Medicinsk silikone er den reneste af silikonetyperne, hvorfor det er velegnet til nyfødte og babyer, der endnu ikke har et fuldt udviklet immunforsvar.

Suttens symmetriske form sikrer, at sutten ikke vendes forkert i munden og understøtter en korrekt udvikling af gane, gummer og kæbe. Det hjerteformede skjold er anatomisk korrekt formet og spejler således ansigtets form. Skjoldet er let og lavet af Polypropylen (PP).

På hver sut sidder en beskyttelseshætte, som beskytter sutten mod snavs og urenheder.

Tommee Tippee Newborn er anbefalet af 97% af mødre, hvis børn bruger dem.

  

Produkttype: Sut
Suttedelens form: Symmetrisk
Materiale: Medicinsk Silikone, Silikone
Aldersgruppe: 0-2 mdr.
Størrelse: 0
Serie: Tommee Tippee Newborn
Gravering: Ikke muligt
Skjoldets form: Symmetrisk
Antal: 2
Tommee Tippee

Gør hverdagen lidt lettere

Gennem mere end 50 år har det engelske babybrand Tommee Tippee skabt innovative produkter med et simpelt mål: At gøre hverdagen lidt lettere for forældre verden over.
Forældre ved, at der ikke findes noget bedre i verden end en tilpas og tryg baby. Derfor er suttedelen på Tommee Tippees sutter testet og godkendt af babyer. 68 % af babyer accepterer sutten, allerede den første gang de bliver introduceret for den.
Produkter fra Tommee Tippee er fremstillet af de allerbedste materialer til deres produkter, og derfor er suttedelen i deres sutter fx fremstillet af medicinsk silikone, der er den reneste silikonetype på markedet.

69,00 kr. 

Varenummer: TT-02-Clear