Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Gratis gravering af sutter

Tommee Tippee Night Time Sut 0-6 mdr.

Tommee Tippee Night Time Sut 0-6 mdr.

Night Time sutten fra Tommee Tippee er udviklet i samarbejde med tandlæger, for at sikre den bedste kvalitet til de små, samt en sund oral udvikling.
Suttehovedet er i symmetrisk ortodontisk form, hvor af materialet er i 100 % medicinsk silikone. Den findes i mange forskellige varianter, med mønstre og farver til enhver smag.
Sutterne har selvlysende hanke som lyser svagt i mørket, hvilket gør det lettere både for forældre og baby at finde sutten.
Materiale: Medicinsk silikone
Stk: 2
Alder: 0-6 måneder

Produkttype: Sut
Suttedelens form: Symmetrisk
Materiale: Medicinsk Silikone, Silikone
Aldersgruppe: 0-6 mdr.
Størrelse: 1
Serie: Tommee Tippee Night Time
Gravering: Ikke muligt
Skjoldets form: Anatomisk
Selvlysende til natten: Ja
Antal: 2
Tommee Tippee

Gør hverdagen lidt lettere

Gennem mere end 50 år har det engelske babybrand Tommee Tippee skabt innovative produkter med et simpelt mål: At gøre hverdagen lidt lettere for forældre verden over.
Forældre ved, at der ikke findes noget bedre i verden end en tilpas og tryg baby. Derfor er suttedelen på Tommee Tippees sutter testet og godkendt af babyer. 68 % af babyer accepterer sutten, allerede den første gang de bliver introduceret for den.
Produkter fra Tommee Tippee er fremstillet af de allerbedste materialer til deres produkter, og derfor er suttedelen i deres sutter fx fremstillet af medicinsk silikone, der er den reneste silikonetype på markedet.

69,00 kr. 

På lager

Tommee Tippee - Vælg farve-/mønster variant
Varenummer: TTN-06-07
Variant: Night Time - Orange 0-6