Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Gratis gravering af sutter

Tommee Tippee Ultra Light sutter 2-pak

Tommee Tippee Ultra Light - Fjerlette sutter

Tommee Tippee har denne gang produceret en ultra tynd og fjerlet sut, som er inspireret fra deres prisbelønnede serie "Closer to nature". 
Sutten giver det lille barn en følelse af tryghed og tilpasser sig barnets gane med det superbløde silikone. Denne ultralette sut bliver i munden, selv i den mindste mund.

Sutten har et anatomisk indadvendt skjold og er lavet af 100% fødevaregodkendt silikone. Den er i "one-piece", det vil sige, den er fremstillet i én del.
Suttens skjold har en krumning, der efterlader huden fri for fugt,  og beroliger følsomme kinder og forhindre hudirritation og hududslæt.

Sutten er desuden antistatisk, det vil sige, at den ikke tiltrækker støv. Den er nem at rengøre og kan også komme i opvaskemaskinen.

En undersøgelse fra marts 2017 har vist, at 83% af 349 spædbørn, der fik introduceret denne sut, tog imod den ved første forsøg.
Ekstra Skånsom: Ja
Materiale / Str.: Medicinsk silikone 0-6 mdr., Medicinsk silikone 6-18 mdr.
Produkttype: Sut
Materiale: Silikone
Aldersgruppe: 0-6 mdr., 6-18 mdr.
Gravering: Ikke muligt
Antal: 2
Tommee Tippee

Gør hverdagen lidt lettere

Gennem mere end 50 år har det engelske babybrand Tommee Tippee skabt innovative produkter med et simpelt mål: At gøre hverdagen lidt lettere for forældre verden over.
Forældre ved, at der ikke findes noget bedre i verden end en tilpas og tryg baby. Derfor er suttedelen på Tommee Tippees sutter testet og godkendt af babyer. 68 % af babyer accepterer sutten, allerede den første gang de bliver introduceret for den.
Produkter fra Tommee Tippee er fremstillet af de allerbedste materialer til deres produkter, og derfor er suttedelen i deres sutter fx fremstillet af medicinsk silikone, der er den reneste silikonetype på markedet.

75,00 kr. 

På lager

Tommee Tippee - Vælg farve-/mønster variant
Varenummer: TT-FED38g
Variant: Ultra Light 0-6 - Turkis/White