GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

Tommee Tippee Anytime 6-18 mdr. Silikone Sutter - 2 stk.

Tommee Tippee

Nyt produkt

69,00 DKK

inkl. moms

Tommee Tippee Anytime Sutter 6-18 mdr.

De flotte motivsutter, Anytime, fra Tommee Tippee findes også i str. 0-6 mdr.

De symmetriske sutter vender altid korrekt i munden, de understøtter den naturlige orale udvikling og er lavet af silikone – et allergivenligt og let materiale. Den silikonetype, der er anvendt, er medicinsk silikone. Medicinsk silikone er den reneste silikonetype, der findes.

Skjoldet følger ansigtets form, hvilket sikrer en så god pasform som muligt. Det er lavet af polypropylen (PP) og der er lufthuller på begge sider af, så huden omkring munden bliver godt ventileret. Skjoldet har fine motiver.

  

TOMMEE TIPPEE ANYTIME 6-18 MDR. INKLUDERER:

  • 2 stk. sutter
TOMMEE TIPPEE ANYTIME 6-18 MDR. SÆRLIGE KARAKTERISTIKA:
  • Model: Anytime
  • Producent: Tommee Tippee
  • Alder: 6-18 mdr.
  • Type: Symmetrisk
  • Suttedel materiale: Medicinsk silikone
  • Skjold: Symmetrisk skjold
  • 100 % fri for BPA
  • Godkendelse: EN 1400

Symmetrisk form

Den symmetriske sut er den klassiske sut, som har været benyttet i adskillige år. Den store fordel ved denne sut er, at den altid ligger korrekt i munden, da den ikke kan vendes forkert. De symmetriske sutter – eller sommerfuglesutter, som de også kaldes – er slidstærke og suttedelen minder om en moders bryst. Suttedelen er dråbeformet og symmetrisk i sin form (dvs. smallere i højden end i bredden), hvilket minimerer presset på barnets tænder, gane og kæbe sammenlignet med runde sutter.

Skjoldet buer let, hvorved det ansigtets kontur for at fordele presset fra sutten mest muligt. Det er udstyret med lufthuller, hvilket sikrer, at huden heromkring bliver mindre fugtig, og derved er risikoen for hudirritation på området også mindre.

Tommee Tippee

Tommee Tippee – Hjælper forældre verden over

Gennem mere end 50 år har det engelske baby brand Tommee Tippee skabt innovative produkter med et simpelt mål: At gøre hverdagen lidt lettere for forældre verden over.

Forældre ved, at der ikke findes noget bedre i verden end en tilpas og tryg baby. Derfor er suttedelen på Tommee Tippees sutter testet og godkendt af babyer. 68 % af babyer accepterer sutten, allerede den første gang de bliver introduceret for den.

Produkter fra Tommee Tippee er fremstillet af de allerbedste materialer til deres produkter, og derfor er suttedelen i deres sutter fx fremstillet af medicinsk silikone, der er den reneste silikonetype på markedet.

Medicinsk Silikone

Medicinsk silikone – uden skadelige tilsætningsstoffer

Medicinsk silikone er den reneste silikonetype på markedet.

Silikone er et kemisk fremstillet produkt, og det er derfor uden skadelige tilsætningsstoffer. Silikone er det mest allergivenlige materiale på markedet.  Fælles for alle silikonesutter er, at de er  gennemsigtige og lidt hårdere end latex.

Fordelen ved sutter med silikonenippel er, at de er utroligt lette at rengøre og holde fri for bakterier. Silikone er et glat materiale, som ikke klistrer, derfor tiltrækker det ikke unødigt snavs. Det er desuden et yderst varmebestandigt materiale, og du kan sterilisere/skolde sutterne igen og igen og igen, uden at silikonen tager skade.

Silikone er et særdeles velegnet materiale til spædbørn, da immunsystemet endnu ikke er fuldt udviklet, og det derfor er særligt vigtigt at holde en høj hygiejne.

Kunder, der købte denne vare, købte også