Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Fri fragt ved køb over 250 kr

Gratis gravering af sutter

Uhmm Box Madkasse No. 01 White

Mad har bedst af at kunne ånde. I hermetisk lukkede beholdere kan fugten ikke komme væk, og derfor sætter den sig som kondensvand på madvarerne. Uhmm Box slutter tæt nok til, at du kan opbevare grød og andre tyktflydende retter i den, men tillader samtidig maden at ’trække vejret’.
Med inspiration fra det vietnamesiske køkken, hvor man i årtusinder har pakket maden ind i palmeblade og efterfølgende brugt bladet som tallerken, har folkene bag Uhmm Box udviklet denne foldbare æske, der netop er madkasse og tallerken i ét.
Bæredygtig og dansk produceret
Uhmm Box er fremstillet af polypropylen, der er en af de reneste plasttyper på markedet. Den er bl.a. Recycled 5-godkendt, hvilket vil sige, at boksen kan genanvendes, og hvis den brændes, efterlader den kun vand og lidt C02.
Boksen er desuden produceret i Aarhus, som også er hjemby for virksomheden bag.
En alsidig opbevaringsløsning
Boksen har et hav af anvendelsesmuligheder. Udover at bruge den til opbevaring af mad i køleskabet, fryseren eller på tur er Uhmm Box fx særdeles velegnet som sutteboks. Når sutterne er steriliseret, er det nemlig vigtigt, at de opbevares i en beholder, der tillader dem at ånde.
I udfoldet stand fylder æsken som et ekstra plus stort set ingenting i køkkenskabet eller opvaskemaskinen. Uhmm Box tåler desuden fryser ned til -30°C og mikroovn til 100°C.
Medfølgende rem
Med Uhmm Boxen følger en lækker bælterem i silikone, der holder kassen foldet omkring maden. Det er muligt at tilkøbe ekstra remme i forskellige farver.
Vær obs. på, at Rem no. 01 passer til Uhm Box no. 01, og Rem no. 02 passer til Uhm Box no. 02.
Produkttype: Madkasse
Uhmm

Perfekt opbevaring af børnenes mad og sutter

Hos Sundesutter er vi helt vilde med de vietnamesisk inspirerede madkasser fra det danske firma Uhmm Box. Kasserne lader maden ånde, så der ikke dannes kondensvand i dem, samtidig med at de er tætte nok til, at du kan opbevare tyktflydende grød o.l. i dem.
I Vietnam har man i årtusinder anvendt palmeblade til at pakke medbragt mad ind i. Når maden skal spises, foldes palmebladet ud og bruges som tallerken. Denne tusind år gamle løsning på et hverdagsproblem, har Uhmm Box videreudviklet til perfektion – pakket ind i et minimalistisk dansk design.

149,00 kr. 

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

Varenummer: 1107-01