Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Fri fragt ved køb over 250 kr

Gratis gravering af sutter

Uhmm Box Madkasse No. 02 White / Pink

Designet og produceret i Danmark. Tanken bag Uhmm Box er at skabe en madkasse, der er så skånsom mod miljøet som muligt. Derfor er kassen både designet og produceret i Aarhus, som også er firmaets hjemby.
Uhmm Box er fremstillet af plastmaterialet Polypropylen (PP), der er en af de reneste plasttyper på markedet. PP har et meget fint miljøaftryk, bl.a. fordi det er langtidsholdbart, meget let at genanvende og ved forbrænding kun efterlader vand og lidt Co2.
Madkasse og tallerken i ét
Inspirationen til Uhmm Box kommer fra det vietnamesiske køkken, hvor man i årtusinder har pakket den medbragte mad ind i palmeblade, som man herefter folder ud og bruger som tallerken ved spisetid. Fordelen ved palmebladene er, at de tillader maden at ånde, så der ikke dannes kondens.
Denne simple løsning på et tusind år gammelt opbevaringsproblem har designerne overført til Uhmm Box. Her får du en madkasse, som er tæt nok til, at du fx kan opbevare grød og andre tyktflydende madvarer i den, men som samtidig lader maden ånde, så du undgår kondensdannelse. Og sidst men ikke mindst, kan æsken foldes ud, så den kan bruges som tallerken.
Perfekt som sutteboks
Madkasse, sutteboks, penalhus, makeupæske;Uhmm Boxen har et hav af anvendelsesmuligheder. Da æsken lader indholdet ånde, er den fx helt perfekt som sutteboks. Når du har skoldet dit barns sutter, kan du nemlig ikke undgå, at der gemmer sig lidt fugt inde i suttedelen. Opbevarer du sutterne i en hermetisk lukket boks, dannes der nemt mug, og så er sutterne ødelagt.
Uhmm Box tåler fryser ned til -30°C og 100°C i mikroovn. I opvaskemaskinen og i køkkenskabet fylder den så godt som ingenting i udfoldet tilstand.
Med Uhmm Boxen følger en lækker bælterem i silikone, der holder kassen foldet omkring maden. Det er muligt at tilkøbe ekstra remme i forskellige farver.
Vær obs. på, at Rem no. 01 passer til Uhm Box no. 01, og Rem no. 02 passer til Uhm Box no. 02.
Produkttype: Madkasse
Uhmm

Perfekt opbevaring af børnenes mad og sutter

Hos Sundesutter er vi helt vilde med de vietnamesisk inspirerede madkasser fra det danske firma Uhmm Box. Kasserne lader maden ånde, så der ikke dannes kondensvand i dem, samtidig med at de er tætte nok til, at du kan opbevare tyktflydende grød o.l. i dem.
I Vietnam har man i årtusinder anvendt palmeblade til at pakke medbragt mad ind i. Når maden skal spises, foldes palmebladet ud og bruges som tallerken. Denne tusind år gamle løsning på et hverdagsproblem, har Uhmm Box videreudviklet til perfektion – pakket ind i et minimalistisk dansk design.

149,00 kr. 

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

Varenummer: 2232-02